UNIVOX LOOP SİSTEMLERİ ARTIK TÜRKİYE'DE

İster evinizde, ister ofisinizde kullanabileceğiniz bir Univox loop amplifier mutlaka var!

Üstelik şimdi otellerin resepsiyonları ve konferans salonları ile tiyatro ve konser salonlarında Univox ile işitme cihazı kullanıcıları yapılan müzik yayını ve konuşmaları özgürce dinliyor, etkinliklerden keyif alıyor!

Bireysel ürünler için www.dormedsatis.com adresini ziyaret edebilir, kurumsal çözümler için bizi (232-463 43 44) arayabilirsiniz.

UNIVOX NE SAĞLAR?

İşitme cihazı kullananların sayısı gün geçtikçe artıyor. Cihaz kullanıcıları ortak yaşam alanlarında arzu ettikleri hizmeti alamıyor ve sosyal yaşamdan uzaklaşıyorlar. Havaalanı, konser salonu, bilet gişesi gibi hizmet alınan ve kültürel faaliyetlerin bulunduğu mekanlarda yapılan yayın seslerini duyamayan kullanıcılar çoğu kez bu hizmetlerden yararlanmıyor, bu faaliyetleri takip edemiyor, eve kapanıyorlar.

Türkiye'de fiziksel, zihinsel ve görme engelliler için birçok yardımcı hizmet mevcut ancak işitme cihazı kullanıcıları için bu hizmetlerin sayısı çok az veya özel olarak sağlanabiliyor (kişisel FM cihazları gibi). Oysa artık bu hizmetleri almak çok kolay olacak!

Toplumsal alanda engelleri kaldırma hedefi artık hükümet programlarında yer alıyor. Avrupa Birliği ülkelerinde kamusal alanlarda ses amplifikasyon sistemlerinin kurulması Birlik tarafından öneriliyor. İngiltere?de bu sistem kamusal tüm alanlarda kanunen mecburi.

Avrupalı kuruluş Bo EdinAB, Univox markasıyla satışa sunduğu loop amplifier sistemleriyle artık Türkiye'de. Dor-Med distribütörlüğünde Türkiyeli kullanıcıya ulaşan Univox, aklınıza gelebilecek tüm mekanları işitme cihazı kullananlar için konforlu alanlara dönüştürüyor.

 Sistem nasıl çalışıyor?

Belirli bir mekanda meydana getirilen manyetik alanın, mekanda yapılmakta olan yayını işitme cihazına telecoil modunda iletmesi esasına dayalı loop amplifier sistemler, bir amplifikatör ünite ve manyetik alan donanımı esasıyla çalışır.

Yaratılan manyetik alan, mekanda bulunan ses sistemleri, mikrofon, müzik sistemi ve diğer sesli yayınları kesintisiz ve güçlü bir şekilde işitme cihazı kullanıcısına aktarır.

Sistem yüksek teknolojiye sahiptir, istenildiğinde kolayca kontrol ve test edilebilir şekilde kullanıcı dostu olarak üretilmiştir.

Kablosuz yayın yapar, kişi başka bir cihaza ihtiyaç duymaz.

Aynı anda sınırsız sayıda kullanıcı yararlanır. Kapalı ve açık tüm mekanlarda uygulanabilir.

Farklı ses seviyelerine yumuşak bir geçiş sağlar, kesintiye uğramaz.

Farklı modelleriyle bir evin oturma odasından yüzlerce metrekarelik konser salonlarına kadar sayısız mekanı, işitme cihazı kullanıcıları için ses algısı arttırılmış konforlu alanlara dönüştürür.