Avio Serisi

HERKES İÇİN MUTLU SESLER

HERŞEY GÜLÜMSEMENİZ İÇİN

Hayatınızın en değerli anları için, AVIO1'i yaratırken içine kalbimizi ve ruhumuzu koyduk. Günlük yaşantınızda işitme ihtiyacınız için AVIO1 dijital işitme cihazını en uygun fiyatla sunuyoruz. Pratik fonksiyonlara sahip AVIO1 ile hayatınız kolaylaşacak. Hoşlanmadığınız sesleri bastıran özel fonksiyonu ile duymak istediğiniz seslere odaklanacak ve daha mutlu olacaksınız.

Farkedilmeyecek kadar küçük kulak arkası ve kulak içi modelleri, farkedeceğiniz kadar güçlü ve kaliteli sesi sayesinde mutluluğa bir adım daha yaklaşın. Hayatınızda fark yaratacak AVIO1 ile gülümsemeniz için bir fırsat yaratın!

AVIO1 ÖZELLİKLER

Sorunsuz ve kesintisiz telefon görüşmeleri, manyetik alan geçiş özelliği (TELECOIL)

Oluşturulacak 3 kişisel program sayesinde farklı ortamlarda rahat işitme

Daha iyi konuşma algısı için öne odaklanma

Kulak arkası ve kulak içi için form seçenekleri

Önemli seslerin algılanmasını kolaylaştıran gürültü bastırma özelliği

HARİKA SES HARİKA ÖZELLİKLER

Farklı ortamlarda bulundukça işitme cihazınızın da daha farklı çalışmasını beklersiniz. Gün içinde değişik ortamlardaki beklentilerinize anında adapte olan AVIO3, yaşantınızı keyifli kılar. AVIO3 serisi ile müzik zevkiniz daha berrak ve daha keyifli hale gelecek.

AVIO3'ün bir başka önemli özelliği de otomatik yönlenen mikrofonu ile gürültülü ortamlarda öne odaklanarak arka plan seslerini bastırması ve duymak istediğiniz sesleri iyileştirmesidir. Daha sessiz ortamlara döndüğünüzde sistem tekrar her yönden ses alımını kabul etmeye başlar. AVIO3 sayesinde iletişim güveninizi arttırarak sosyal yaşamınızın ve iş hayatınızın gelişimine katkıda bulunursunuz.

AVIO3 ÖZELLİKLER

Farklı koşullar için geliştirilmiş otomatik adaptasyon

Kişisel ihtiyaçlara uyum sağlayabilen hassas ayarlama modülü

Feedback kontrolü

Pil ömrünü uzatan bekleme modu

4 kişisel program ile farklı ortamlarda geliştirilmiş işitme konforu

MÜKEMMELLİK İÇİN SİZE ÖZEL

Interton'un AVIO5 üst sınıf işitme cihazları herhangi bir zaman ve mekandaki işitme ihtiyaçlarınız için yüksek adaptasyon yeteneği ile üretilmiştir. Çevre-kazanç programı sayesinde, ortam değiştirdikçe sesi otomatik olarak ayarlayacak ve özel ses seviyesi ihtiyaçlarınızı kulağınızdaki bu minik bilgisayar ile programlayabileceksiniz. Yeni işitme cihazınıza kolaylıkla uyum sağlarken kişisel ihtiyaçlarınızla uyumlu olarak AVIO5 ses seviyesini otomatik ayarlayacak. Zeki özellikler, maksimum rahatlık ve üstün işitme performansı ile sistem size bir eldiven gibi olacak.

AVIO5 ÖZELLİKLER

Otomatik yön belirleme ile ortama uygun hassasiyet

Rüzgar sesi azaltımı, seste berraklık

Kişisel ihtiyaca yönelik ultra hassas ayarlar

Ses arttırım yönetimi

4 kişisel program sayesinde değişik ortamlarda süper işitme kalitesi

Sizin zevkinize göre öğrenen ve uyum sağlayan ses konfor sistemi