E-SCOPE ELEKTRONİK STETOSKOP

40-70Hz seviyesinden başlayan kalp ritmi ve solunum seslerinin daha iyi duyulmasını sağlayan özel E-Scope II serisi elektronik stetoskoplar artık Türkiye'de. Oskültasyon eğitimi için ayrı ses çıkışı bulunan Klinik model E-Scope II serisinin yanı sıra Cardionics, işitme cihazı kullanan tıbbi personel için de özel bir stetoskopu kullanıma sundu. Ayrıntılı bilgiye www.dormedsatis.com sitesinden ulaşabilirsiniz.
 
 
Ürün özellikleri
Solunum ve kalp ritminin sesini 30 kat yükselterek konforlu bir oskültasyon sağlar. Akustik stetoskoplardan hafiftir ve estetik bir tasarıma sahiptir. Özel ses çıkış yuvası sayesinde ikinci kişinin dinleme yapmasına imkan tanır, eğitim aracı olarak kullanılabilir.
(+) ve (-) ses kontrol düğmeleri tek dokunuşla ses seviyesini değiştirmenizi sağlar.
(.) Kalp atışı ve solunum sesi arasında geçiş yapabilmenizi sağlayan filtreleme düğmesi (böylece dinlemek istediğiniz sese yoğunlaşabilirsiniz. Kalp atış sesi için 45-900 Hz ve solunum sesi için 50-2000 Hz aralığındadır)
E-Scope tasarımı istenmeyen dış sesleri engelleyen bir amplifikasyona sahiptir.
E-Scope II serisi 100Hz'de 120 dB ses basıncı çıkış gücüne sahiptir. Bu akustik stetoskopların performansından 30 kat daha fazladır.
Kullanılmadığı zaman 1.5 - 2 dakika içerisinde kendiliğinden kapanır.
Son kullandığınız ses seviyesini hafızaya alır. Tekrar kullanmaya başladığınızda son kullanılan ses seviyesinden açılarak kullanımı kolaylaştırır.
Her E-Scope elektronik stetoskop ile birlikte verilen Uzman-Yetişkin Diyaframı kaliteli paslanmaz çelikten imal edilmiştir, yüksek hassasiyete ve performansa sahiptir. 20-200Hz frekans aralığında standart diyaframa göre %50 (3dB) yüksek çıkış gücü sunabilir. Dış sesleri daha fazla absorbe eder.
1 adet AAA pille çalışır. Ortalama pil ömrü, günde 30 defa / haftada 6 gün kullanıma göre ortalama 4 aydır.